. Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ. .
BadSoul ♥
+ Follow | Dashboard

Untitled dududududud
Saturday, 7 April 2012 | 14:54 | 0000 Violets
Assalamualaikum....
 Ayoyo... lama sudah tarak active! semua social network yang aku ada semua dah bersawang-sawang dah! lama tak online kot derrr... bukan apa, aku sekarang ni in final year school. thats mean, tahun ni nak exam besoooooorrrr!! SPM tau, bukan boleh cincai-cincai. hmmmmm.. macam2 halangan dugaan yang dah bertimpa kat aku ni. *well, hidup aku ni mmg sentiasa malang kan... pfffftttt.
 And this year, a big history will be held! Ayah's wedding!! yahooooo. 5 May 2012, meyh meyh laa dtang yer.. saya jemput satu Malaysia tau. ahahaha.. jgan lupa..
 This year jugak, saya berazam nak jadi ego! Saya penat asyik ditindas! (cheeewaaah). em, mentang2 laa aku ni senang percaya ckap org, senang nak memaafkan org, and senang nk beralah, but aku dah penat siyel!! sape yang asyik myakitkan hati and kepala otak aku bole g mamp yer sayong. aku malas nak kesah. baik aku fokus dgan idup aku, and orang yg pndai mghargai aku. BYE BODOH!
 hahaha, melepaskan perasaan ni... oke, no point lagi. haaaaaa.. sebelum terlupa, tahun ni saya nak boyfriend. oke BYE.
love::

Labels:

Eheeeeemmm!!
Saturday, 21 January 2012 | 00:06 | 0000 Violets
Assalamualaikum. :)
Hye dunia BLOGGING
I rindu you! hehehehe... lama dah tak update. dah bersemak samun dah semua Social Network. Well,kita sekarang KAKAK Form 5. hahaha,tahun ni nak SPM,so tal boley laa selalu nak mengahap benda-benda menghayalkan ni semua kan. (Cerita mcam hape!) hahahaha
Naik form 5 takde ap pun yg berubah. cuma kedudukan kelas,teacher-teacher yg mengajar and friend! :'( kita sedih sebab sister kita daa masuk class lain!!! kita nak dengan dia . em :(  kita rindu nak merepek dengan dia laa! Dian Natasya Zaini.My sweet candy heart tau!! Tapi nak buat camane,daa ditetapkan mcam tuh. but it's oke,kita still ada penawar. hehehe, mucuk kita Intan Norsuraya Samsudinn ada kat 5Rajin, heee :D  budak kaki gaduh kita. Kita selalu gaduh kan?? Heee,sorry awak. Kita mmang mcam ni,kita harap awak paham. Infact,kitorang baru jaa baik gaduh! hahaha,sebabnya kita ni mengada. pasal soalan EA pun nak touching dgan Intan. =='  apalah! nasib baik dia tegur kita,(sebab dia nak jawapan MATH!!) heeee,kalau tak,maybe kitorang still bermasam muka. Takpe lah,salah kita. Sorry DEMOK! :DD
Em,lagi apa eak?? Takde kot. Cuma kita rasa takut nak SPM woaah! Issshh,syeeeraaamneyh! hehehe.
Kita dah besar! Da 17 tahun,so perangai kena ubah! Kita nak jadik baik untuk ayah kita,untuk mama kita,untuk along kita and untuk my FUTURE MUMMY!! heeee :D
OkeBye~~ SuperS

Labels:

Biar Mimpi Sampai ke Bintang :')
Saturday, 24 December 2011 | 23:36 | 0000 Violets
Assalamualaikum :)
Hye. Nampak tak tajuk entry kita tuh?? haaa,kita baru tengok tadi. weeee :D em,takdaa langsung part yg xbest,semua best.haaaa :))
Tapi kaaaannnnnn,kita kaaaannnn bila kita tengok part yg mcam sweet tuh mesti kita igt dkat Bie. aiikk?? Bie lgi. mesti korang bosan bace asyik Bie jaa kann?? Ehhh,berhenti laa baca kalu mcam tuh XP

Em,contohnya masa scene ni>>

Haa tengok tuh!! Sama mcam kita laa Bie. Tapi kalau syang buat Bie mcam tuh,dduk blakang Bie mcam tuh Bie akn ckap dgan perlahan(heee) "Weyh,jgan laa dduk blakang Bie mcam ni. Errm,Bie rasa panas laa". Haaa,Bie ckap mcam tuh. Issh! Kita saja jaa dduk mcam tuh,nak tgok muka Bie dkat2 jaa =="


Lagi part neyh haa>>
Curik!! Rembat!! Heee,nak pegang tangan yaaa ..Masa kau curik2 nak pegang tgan kita FIRST TIME! masa tuh kita ingat lgi,masa lepas 3minggu kita couple,lepas balik dari rumah Ibu. heee :D   masa tuh nak naik motor! tengah jlan tuh,aku tengok kucing tepi jalan,lepas tuh Bie senyap2 jaa rembat tgan aku! >,<  heeee,aku diam saja :DDDD Emmm,ada lagi satu.



Part ni kasik besar sikit>>>

Gugugagaga. Heee:D Masa syang dpat first hadiah !! hadiah sebab berjaya teka SOMETHING  :D rahsia! masa tuh,aku tanya betul kah? sambil pegang pipi Bie mcam tuh. pastuh kau senyum and tgok mata aku lama2. Awwww,cair jap! Bie bagi present. nak tau hape??? hugs and perfume. nak tau? perfume tuh tggal BOTOL sahaja. kureng hasam betul. tapi yg sweet,botol perfume Dunhill Light Bleu tuh,ada tulis> Nurul Miza Hidayah xoXo LOVE< . heee :D


nak tidur laa! nak mimpi smpai syurga!! :P nak mimpi Bie, Muhammad Fadyll :'))
IMISSYOUTIGHT-TIGHT! loveyoubie :(

no point here,just miss him,kbye

Labels:

Our love always BRIGHTLY :'(
Wednesday, 21 December 2011 | 17:57 | 0000 Violets
Assalamualaikum :)
Bie from now on,I will keep writing about you,can I? 
Bie,kawan aku marah bila aku nangis sebab kau Bie. . Salah kaa Bie,aku nangis? Nangis jaa yg boley cool down kann aku. 
Salah kaa?? Semua tak faham aku kann?? Bila aku nangis mesti kaurang kata aku minta simpati kann?? Sorry laa weyh,aku manusia. So aku akan nangis bila aku sedih.
Bie,rindu sangat-sangat kat kau. Since aku pergi Penang kann Bie,aku semakin rindu kat kau. Ni aku daa balik daa,tapi semakin kuat aku rindu kau. Kenapakah?? Bie,are you oke?? Of course you are,right? Em,sorry I be anoyying for a sec.
 Bie,aku teringat kau kata for first time: :
Every time I remember that words,I will smile. Hahaha :D  Bodoh punya soalan laa Bie!!>malu-malu<
Masa tu aku terus gelak mcam org gila. Kahkahkah. Em.. Then lepas aku gelak tu,Bie merajuk. Haha,comel nya muka! xP  then aku cakap "Hotak mu! Aisssh,diam-diam udah ler!" ^^ Hehehe

Em,Bie...... I really miss you,bro! About 1 years dah Bie pergi. Tapi,kenangan tuh sume still kekal dlam otak ni! Macam mana nak hilangkann. But,seriously,don't tell me how,because I don't want to do it! 


The other night dear, as I lay sleeping
I dreamed I held you in my arms
But when I awoke, dear, I was mistaken
So I hung my head and I cried.



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away



I'll always love you and make you happy,
If you will only say the same.
But if you leave me and love another,
You'll regret it all some day:



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away



You told me once, dear, you really loved me
And no one else could come between.
But now you've left me and love another;
You have shattered all of my dreams:



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away



In all my dreams, dear, you seem to leave me
When I awake my poor heart pains.
So when you come back and make me happy
I'll forgive you dear, I'll take all the blame.



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away 

Bie!Lagu kita laa!! Hehehehe,You are my Sunshine!! Aku ingat first time Bie nyanyikann lagu ni kat aku masa wedding Cousin Bie. cool! Bie nyanyi kat depan aku woooo!! Em:') This is memorable! Seriously Bie,muka aku merah gila babeng ah!! Peh siap kena usik dgan Ibu weyh! hahaha,Ibu ckap "Senang aku pinang sekarang jaa budak ni untuk kau, Abg,". peh,masa tu aku rasa nak balik jaa! Em,tapi kesian Ibu,takdak kawan masa tuh. *Padahal memang nak duduk jaa dgan Bie*hehehehe.
Em,aaaiish! Bie,aku nak nangis ni weyh!! :'(
Pastuh,masa balik tuh,daa gelabah daa Ibu nak hantar kat rumah Paklong. wooii! mati aku mcam ni. Daa la takdak sapa tahu aku ada boyfie. Aissh! Nasib baik kau ada kann,Bie. Kau cover line kat Ibu,kata nak bwak aku pergi rumah mmber aku. Em,sorry Ibu :))) Isssh. Banyak nya kenangan kita kann. Aku tak pernah seHAPPY selain dgan kau and bestfriend aku. Thanks for that

Oke,sebelum airmata aku terus jatuh,and mata aku bengkak, nak blah dulu laa. Em,ILOVEYOUBIE

Labels:


Back To Old ♥






Chelsea FC