. Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ. .
BadSoul ♥
+ Follow | Dashboard

Biar Mimpi Sampai ke Bintang :')
Saturday, 24 December 2011 | 23:36 | 0000 Violets
Assalamualaikum :)
Hye. Nampak tak tajuk entry kita tuh?? haaa,kita baru tengok tadi. weeee :D em,takdaa langsung part yg xbest,semua best.haaaa :))
Tapi kaaaannnnnn,kita kaaaannnn bila kita tengok part yg mcam sweet tuh mesti kita igt dkat Bie. aiikk?? Bie lgi. mesti korang bosan bace asyik Bie jaa kann?? Ehhh,berhenti laa baca kalu mcam tuh XP

Em,contohnya masa scene ni>>

Haa tengok tuh!! Sama mcam kita laa Bie. Tapi kalau syang buat Bie mcam tuh,dduk blakang Bie mcam tuh Bie akn ckap dgan perlahan(heee) "Weyh,jgan laa dduk blakang Bie mcam ni. Errm,Bie rasa panas laa". Haaa,Bie ckap mcam tuh. Issh! Kita saja jaa dduk mcam tuh,nak tgok muka Bie dkat2 jaa =="


Lagi part neyh haa>>
Curik!! Rembat!! Heee,nak pegang tangan yaaa ..Masa kau curik2 nak pegang tgan kita FIRST TIME! masa tuh kita ingat lgi,masa lepas 3minggu kita couple,lepas balik dari rumah Ibu. heee :D   masa tuh nak naik motor! tengah jlan tuh,aku tengok kucing tepi jalan,lepas tuh Bie senyap2 jaa rembat tgan aku! >,<  heeee,aku diam saja :DDDD Emmm,ada lagi satu.



Part ni kasik besar sikit>>>

Gugugagaga. Heee:D Masa syang dpat first hadiah !! hadiah sebab berjaya teka SOMETHING  :D rahsia! masa tuh,aku tanya betul kah? sambil pegang pipi Bie mcam tuh. pastuh kau senyum and tgok mata aku lama2. Awwww,cair jap! Bie bagi present. nak tau hape??? hugs and perfume. nak tau? perfume tuh tggal BOTOL sahaja. kureng hasam betul. tapi yg sweet,botol perfume Dunhill Light Bleu tuh,ada tulis> Nurul Miza Hidayah xoXo LOVE< . heee :D


nak tidur laa! nak mimpi smpai syurga!! :P nak mimpi Bie, Muhammad Fadyll :'))
IMISSYOUTIGHT-TIGHT! loveyoubie :(

no point here,just miss him,kbye

Labels:


Back To Old ♥ | Back To New ♥






Chelsea FC