. Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ. .
BadSoul ♥
+ Follow | Dashboard

Our love always BRIGHTLY :'(
Wednesday, 21 December 2011 | 17:57 | 0000 Violets
Assalamualaikum :)
Bie from now on,I will keep writing about you,can I? 
Bie,kawan aku marah bila aku nangis sebab kau Bie. . Salah kaa Bie,aku nangis? Nangis jaa yg boley cool down kann aku. 
Salah kaa?? Semua tak faham aku kann?? Bila aku nangis mesti kaurang kata aku minta simpati kann?? Sorry laa weyh,aku manusia. So aku akan nangis bila aku sedih.
Bie,rindu sangat-sangat kat kau. Since aku pergi Penang kann Bie,aku semakin rindu kat kau. Ni aku daa balik daa,tapi semakin kuat aku rindu kau. Kenapakah?? Bie,are you oke?? Of course you are,right? Em,sorry I be anoyying for a sec.
 Bie,aku teringat kau kata for first time: :
Every time I remember that words,I will smile. Hahaha :D  Bodoh punya soalan laa Bie!!>malu-malu<
Masa tu aku terus gelak mcam org gila. Kahkahkah. Em.. Then lepas aku gelak tu,Bie merajuk. Haha,comel nya muka! xP  then aku cakap "Hotak mu! Aisssh,diam-diam udah ler!" ^^ Hehehe

Em,Bie...... I really miss you,bro! About 1 years dah Bie pergi. Tapi,kenangan tuh sume still kekal dlam otak ni! Macam mana nak hilangkann. But,seriously,don't tell me how,because I don't want to do it! 


The other night dear, as I lay sleeping
I dreamed I held you in my arms
But when I awoke, dear, I was mistaken
So I hung my head and I cried.



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away



I'll always love you and make you happy,
If you will only say the same.
But if you leave me and love another,
You'll regret it all some day:



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away



You told me once, dear, you really loved me
And no one else could come between.
But now you've left me and love another;
You have shattered all of my dreams:



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away



In all my dreams, dear, you seem to leave me
When I awake my poor heart pains.
So when you come back and make me happy
I'll forgive you dear, I'll take all the blame.



You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away 

Bie!Lagu kita laa!! Hehehehe,You are my Sunshine!! Aku ingat first time Bie nyanyikann lagu ni kat aku masa wedding Cousin Bie. cool! Bie nyanyi kat depan aku woooo!! Em:') This is memorable! Seriously Bie,muka aku merah gila babeng ah!! Peh siap kena usik dgan Ibu weyh! hahaha,Ibu ckap "Senang aku pinang sekarang jaa budak ni untuk kau, Abg,". peh,masa tu aku rasa nak balik jaa! Em,tapi kesian Ibu,takdak kawan masa tuh. *Padahal memang nak duduk jaa dgan Bie*hehehehe.
Em,aaaiish! Bie,aku nak nangis ni weyh!! :'(
Pastuh,masa balik tuh,daa gelabah daa Ibu nak hantar kat rumah Paklong. wooii! mati aku mcam ni. Daa la takdak sapa tahu aku ada boyfie. Aissh! Nasib baik kau ada kann,Bie. Kau cover line kat Ibu,kata nak bwak aku pergi rumah mmber aku. Em,sorry Ibu :))) Isssh. Banyak nya kenangan kita kann. Aku tak pernah seHAPPY selain dgan kau and bestfriend aku. Thanks for that

Oke,sebelum airmata aku terus jatuh,and mata aku bengkak, nak blah dulu laa. Em,ILOVEYOUBIE

Labels:


Back To Old ♥ | Back To New ♥






Chelsea FC