. Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَ. .
BadSoul ♥
+ Follow | Dashboard

Eheeeeemmm!!
Saturday, 21 January 2012 | 00:06 | 0000 Violets
Assalamualaikum. :)
Hye dunia BLOGGING
I rindu you! hehehehe... lama dah tak update. dah bersemak samun dah semua Social Network. Well,kita sekarang KAKAK Form 5. hahaha,tahun ni nak SPM,so tal boley laa selalu nak mengahap benda-benda menghayalkan ni semua kan. (Cerita mcam hape!) hahahaha
Naik form 5 takde ap pun yg berubah. cuma kedudukan kelas,teacher-teacher yg mengajar and friend! :'( kita sedih sebab sister kita daa masuk class lain!!! kita nak dengan dia . em :(  kita rindu nak merepek dengan dia laa! Dian Natasya Zaini.My sweet candy heart tau!! Tapi nak buat camane,daa ditetapkan mcam tuh. but it's oke,kita still ada penawar. hehehe, mucuk kita Intan Norsuraya Samsudinn ada kat 5Rajin, heee :D  budak kaki gaduh kita. Kita selalu gaduh kan?? Heee,sorry awak. Kita mmang mcam ni,kita harap awak paham. Infact,kitorang baru jaa baik gaduh! hahaha,sebabnya kita ni mengada. pasal soalan EA pun nak touching dgan Intan. =='  apalah! nasib baik dia tegur kita,(sebab dia nak jawapan MATH!!) heeee,kalau tak,maybe kitorang still bermasam muka. Takpe lah,salah kita. Sorry DEMOK! :DD
Em,lagi apa eak?? Takde kot. Cuma kita rasa takut nak SPM woaah! Issshh,syeeeraaamneyh! hehehe.
Kita dah besar! Da 17 tahun,so perangai kena ubah! Kita nak jadik baik untuk ayah kita,untuk mama kita,untuk along kita and untuk my FUTURE MUMMY!! heeee :D
OkeBye~~ SuperS

Labels:


Back To Old ♥ | Back To New ♥






Chelsea FC